Digital markedsføring

Sosiale medier

Sosiale medier krever tid og ressurser! Vi opplever derfor en stadig økning av kunder som trenger hjelp til sosiale medier.

Det er viktig å tenke strategisk når du publiserer i sosiale kanaler: Identifisere kunden og målet med annonseringen. BRO tilbyr digital markedsstrategi og publiseringsplaner til din bedrift. Vi kan hjelpe deg, eller din SoMe-ansvarlig, med råd, oppsett, innhold og publisering på disse kanalene. Vi gjør gjerne hele jobben for deg, så du kan fokusere på andre ting!

Annonsering på nett

Det er en generell oppfatning av at forbrukerne ser mindre på TV og leser mindre trykksaker. Mange har til felles at de bruker sin smarttelefon for å holde seg oppdatert. Det blir derfor viktig for bedriftene å møte kundene der de er. BRO reklame har erfaring og kompetanse med ulike typer annonsering på nett og i sosiale medier. Vi hjelper deg å velge dine kanaler og tilpasser innhold til kundegruppen etter ditt budsjett.

BRO reklame har samarbeid med Schibsted som gir våre kunder muligheten til å annonsere på nettsider som Finn.no og VG mm. Annonseringen kan skje både lokalt og nasjonalt.

Les mer om hvilke plattformer Schibsted tilbyr på deres hjemmesider.

Kontakt oss for en prat om digital markedsføring