Norsk Kvalitetsmat

Deres logo bar preg av tidligere tider, og de ønsket derfor et mer moderne utseende som kunne matche konkurrentene i dagens marked. Vi valgte farger basert på havet – 2 forskjellige varianter av blått, som også symboliserte ferske, friske og sunne råvarer. Fiskesymbolet er med på å underbygge produktet.

Norsk Kvalitetsmat har vært en spennende kunde å få lov til å jobbe med. Hvis du tar deg en tur til fiskedisken i din lokale dagligvarebutikk, finner du ganske sikkert Norsk Kvalitetsmat sine fiskekaker og fiskeburgere. Hos MENY er de godt representert.

Vi har utviklet og levert:

  • Merkevareprofil
  • Pakningsdesign
  • Visittkort
  • Rollups

Rollups

Da Norsk Kvalitetsmat skulle presentere sitt samarbeid med Meny-lauget, designet og produserte vi rollups. Vi fokusert på bedriftens sortiment av fiskeprodukter som finnes i hyllene hos Meny.

Emballasjedesign

Labels på produktene følger i samme spor som logo, med klar merking på de forskjellige type produktene, vist med farger.

Visittkort

Et visittkort er som et håndtrykk. Det skal representere bedriften på en skikkelig og riktig måte. Den sterke profilen til Norsk Kvalitetsmat går igjen også her og gir et fast og sterkt «håndtrykk».