Volvo Selekt Shop

Volvo Selekt ønsket seg en digital plattform hvor forhandlerne kunne finne markedsmateriell med en enhetlig høy standard som samsvarer med merkevaren. BRO reklame har designet og utviklet ny webshop og informasjonskanal, samt designet og fremskaffet alt markedsmateriell med ny profil til deres forhandlere.

Volvo Selekt er spesielt utvalgte premium bruktbiler, som leveres med komplett servicehistorikk, garanti på inntil 7 år/150 000 km nybilgaranti, og 12 måneders veihjelp. Hver bil gjennomgår visuell og teknisk kontroll av en Volvo-tekniker, og oppgraderes til nyeste originale software. Dette sørger for at bilene overholder høy standard innen sikkerhet, ytelse og utseende.

Vi har utviklet og levert:

  • Webshop for forhandlere, med informasjons- og læringssider
  • Komplett innhold til nettbutikk og informasjonssider, med tekst og bilder
  • Alt markedsmateriell, fra utvendig og innvendig profilering til trykksaker, klær og kundegaver

Design

Alle produktene er designet med vekt på et enhetlig uttrykk. Volvo Selekt merkevaren skal stå sterkt, uansett hvilket produkt man velger.

Nettbutikk

Nettbutikken er bygd opp slik at den er enkel og intuitiv. Volvo Selekt forhandlere skal enkelt kunne bestille forhandlermateriell til sin butikk. 

Eksklusive produkter

Alle produkter vi har levert, er spesialtilpasset Volvo Selekt sin high-end profil. Profileringsartikler er valgt ut fra kriterier om høy kvalitet og eksklusivt utseende, og tilpasset med logo, riktig budskap og riktige farger.

Høy kvalitet – hele (motor)veien.