Sosiale medier

Design

Markedsføring

Nettsider

Nettbutikker

Messemateriell

Profilartikler

Trykk

Sosiale Medier


Sosiale medier krever tid og ressurser! Vi opplever derfor en stadig økning av kunder som trenger hjelp til sosiale medier.

Det er viktig å tenke strategisk når du publiserer i sosiale kanaler: Identifisere kunden og målet med annonseringen. BRO tilbyr digital markedsstrategi og publiseringsplaner til din bedrift. Vi kan hjelpe deg, eller din SoMe-ansvarlig, med råd, oppsett, innhold og publisering på disse kanalene. Vi gjør gjerne hele jobben for deg, så du kan fokusere på andre ting!

Design

BRO reklame jobber med design i et bredt spekter. Det krever kreativitet og evnen til å sette seg inn i kundens behov. Designerne i BRO har ulik bakgrunn i forhold til utdanning og arbeidserfaring, men felles er at de har god forståelse for hva kunden ønsker. I tillegg har de fokus på å lage gode løsninger som treffer sluttbruker.

Designerne våre holder seg oppdaterte på siste trend slik at din bedrift får et tidsriktig design som du blir fornøyd med!

Markedsføring

Det er en generell oppfatning av at forbrukerne ser mindre på TV og leser mindre trykksaker. Mange har til felles at de bruker sin smarttelefon for å holde seg oppdatert. Det blir derfor viktig for bedriftene å møte kundene der de er. BRO reklame har erfaring og kompetanse med ulike typer annonsering på nett og i sosiale medier. Vi hjelper deg å velge dine kanaler og tilpasser innhold til kundegruppen etter ditt budsjett.

BRO reklame har samarbeid med Schibsted som gir våre kunder muligheten til å annonsere på nettsider som Finn.no og VG mm. Annonseringen kan skje både lokalt og nasjonalt.

Les mer om hvilke plattformer Schibsted tilbyr på deres hjemmesider.

Nettsider

Som en trygg samarbeidspartner til din bedrift, leverer BRO skreddersydde løsninger, enten det er enkle landingssider, heftige websider eller en rå nettbutikk. Vi bistår med skisser, koding, utforming og lansering. Når websiden er levert tilbyr vi alle våre kunder en serviceavtale for å holde websiden kontinuerlig oppdatert. For vi vet at bedrifter kan miste kunder i konverteringsprosessen gjennom trege websider.

Nettbutikker

Markedet har flyttet til nettet, og vi leverer profesjonelle og intuitive nettbutikker slik at dine kunder kan handle dine produkter på 1-2-3. Vi vet at å drifte en nettbutikk er komplisert, derfor utfører BRO utvikling, administrering, oppdatering, og vedlikehold av din nettbutikk.

Messemateriell

Deltakelse på messer for å møte kunder ute er verdifullt og har stort potensiale for enhver bedrift. Da gjelder det å vise seg fra sin beste side.

Våre rådgivere har lang erfaring med messemateriell og gir din bedrift råd slik at kundene stopper hos akkurat deg. BRO reklame leverer alt fra design til ferdig produkt.

Se eksempler her

Profilartikler

Din bedrifts logo eller budskap på klær, kopper, kulepenner etc. er en smart måte å markedsføre seg på. BRO reklame leverer et bredt utvalg av profilartikler og firmagaver til enhver anledning.

Med kunden i fokus finner vi de rette produktene for å gjøre din bedrift unik.

Trykk

BRO har lang erfaring innen trykte medier, og gir din bedrift råd slik at du får det produktet du ønsker. Vi kan levere løsninger til våre kunder uavhengig av om fokuset ligger på pris, levering, miljøsertifisering eller om det er trykt i Norge.

 

Vi leverer

  • Alt av papir trykksaker
  • Tekstiltrykk
  • Foliering
  • Messemateriell
  • Storformat
  • Utsmykninger